Az alapító

Datuk Dr. Lim Siow Jin A DXN-t - a világhírű Indiai Institute of Technology-n diplomázott - Datuk Dr. Lim Siow Jin alapította. Datuk Dr. Lim az üzleti tevékenységet a gombák emberi egészségre gyakorolt előnyeinek ismeretében indította el.

Több mint 20 év kutatás és tudományos elemzés után Datuk Dr. Lim felfedezte a Ganoderma/Lingzhi gomba sajátos előnyeit és hatásait az emberi egészségre vonatkozóan. Datuk Dr. Lim a Lingzhi fontosságának és az egészségre gyakorolt hatásának felismerése után elkezdte megosztani az ismereteit a csodálatos gyógynövényről a barátaival és munkatársaival.

De Datuk Dr. Lim itt még nem állt meg. Úgy érezte, hogy olyan céget kellene alapítania, amely segítségére lehet, hogy e csodálatos gyógynövény előnyeit minél több ember megismerhesse, minél több emberhez eljuthasson.1993-ban Datuk Dr. Lim álma valóra vált, létrehozta a DXN-t, Malajziában, Kedah-ban,

A DXN rövid bemutatása

DXNA DXN-t - a világhírű Indiai Institute of Technology-n diplomázott - Datuk Dr. Lim Siow Jin alapította. Datuk Dr. Lim vállalkozását a gombák emberi egészségre gyakorolt előnyeinek ismeretében indította el. Mély érdeklődése és a végtelen erőfeszítése késztette arra, hogy a Ganoderma vagy a Lingzhi teljes potenciálját kihasználja, melyek az egészség tekintetében a gyógynövények királyaként váltak ismertté. Ennek köszönhetően 1993-ban Datuk Dr. Lim megalapította a DXN-t.

A DXN fő üzleti tevékenysége magába foglalja a termesztést, gyártást és a forgalmazást. A Malajziában alapított, és világszerte működő vállalkozás jól ismert a Ganoderma üzletágáról. Termékei közé tartoznak az étrend-kiegészítők, az élelmiszerek és italok, a személyes higiéniai termékek, a bőrápolási és a kozmetikai termékek, háztartási termékek és a vízkezelő rendszerek. Az 1993-as megalakulása óta a DXN megerősítette "One Dragon One World One Market és One Mind" koncepcióját. Ezzel a koncepcióval a DXN az évek során folyamatosan növekedett. Olyannyira, hogy a DXN Holdings Berhad-ot 2003. szeptember 30-ától bejegyezték a malajziai tőzsdén. Majd 2011. december 27-én az alapító vételi ajánlata után kivezették onnan.

A DXN Holdings Berhad a DXN Csoport befektetési és alapkezelő társasága. A DXN magas minőség iránti elkötelezettségének köszönhetően számos kiemelkedő elismerést és köszönetet kapott a különböző egészségügyi és üzleti szervezetektől. A DXN a dinamikus fejlődésnek köszönhetően a gazdaság más területein is komoly befektetésekkel rendelkezik, így az ingatlan üzlet és az információ technológia terén. A cég alaptevékenysége a direct selling üzletág, amely a nagy sikernek köszönhetően világszinten elterjedt és több mint 9 millió regisztrált Tagja van. Ezzel a DXN a megszilárdította vezetői pozícióját a világ Ganoderma piacán.

Koncepció

One Dragon Az egész folyamatot - termesztést, feldolgozást és marketinget kizárólag a Társaság végzi szigorú minőségellenőrzés mellett.

One World One Market Minden egyes Tag világszerte élvezheti a bónuszt, egyazon tagsággal.

One Mind A cég és a Tagok céltudatosan összpontosítanak a DXN üzleti tevékenységére.

Filozófia

Alacsony ár, magas minőség; Alacsony profil, magas jövedelem.

A filozófiánk - alacsony árat és magas minőségű termékeket nyújtani, hogy tartani tudjunk egy alacsony profilt, amellyel a közvetlen eladásért magas bevétel érhető el. Ez a rendszer igazságosan hozzáférhető bárki számára, kortól és nemtől függetlenül. Az egyéni üzleti vállalkozás-rendszerünk képessé tesz bárkit arra, hogy a személyes teljesítménye alapján nagyobb pénzügyi függetlenséget érhessen el. Még ennél is fontosabb, hogy számos ember tanúsította termékeink előnyeit, hogy fogyasztásuk révén javult az egészsége. A filozófiánk adja az alapot, melyre a hálózati marketingünk sikere épül.

Vállalati identitás

A ZÖLD szín a fa, amely a piac dinamikus növekedését és terjeszkedését szimbolizálja.A zöld ágak a Ganodermát szimbolizálják, amely a vállalat szilárd elhatározását jelenti a növekedésre és elszánt törekvését a kiválóságra azáltal, hogy a egészség alapú iparra koncentrál.

A PIROS szín a tűz, amely a vállalat harcos szellemét szimbolizálja. A piros ovális forma a felkelő napot szimbolizálja, amely a dinamizmust, eltökéltséget és a kitartást jelenti a DXN víziójának megvalósításához.

A KÉK szín a víz, amely a vállalatot szimbolizálja, mely az erőteljes fejlődések alapja. A kék vízszintes vonal a vállalatot szimbolizálja, amely az üzleti fejlődés lendületének erőforrása.